Newsfeed

Amidst Dreams Of Tomorrow:  Tells the story of someone that got lost in their own memories!

Amidst Dreams Of Tomorrow – Memories Of A Wandering Soul

Says, «The feelings that hurt most, the emotions that sting most, are those that are absurd – The longing for impossible things».

Probably most people have drams and some are event admit in dreams of tomorrow today? Amidst Dreams Of Tomorrow Is also a band.

Probably most people have dreams and some admit that they sometimes amidst dreams of tomorrow? Amidst Dreams Of Tomorrow Is also a band and they plays an very interesting amalgam of post black metal, atmospheric metal post-rock and orchestral. The track Crestfallen taken from Memories Of A Wandering Soul. They plays an very interesting amalgam of post black metal, atmospheric metal post-rock and orchestral. The track Crestfallen taken from Memories Of A Wandering Soul,

Memories Of A Wandering Soul is the first LP by Amidst Dreams Of Tomorrow, following the 2021’s release of the EP “Beached Things”. This album mixes styles such as Black Metal, Post-Rock, Doom, and others, to create a unique soundscape and journey for the listener. While being an instrumental piece, Memories Of A Wandering Soul tells the story of someone that got lost in their own memories, being forced to relive them.

Memories Of A Wandering Soul tracklist:

01 – Unto The Darkness

02 – Desolation

03 – Crestfallen

04 – Journey Under the Moonlight

05 – Sorrow of the Humbled

06 – New Horizons

07 – Into The Light

08 – Memories of a Wandering Soul

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7441 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*