Newsfeed

Buried Under Sky:  A fantastic group of veteran musicians with impressive pedigrees.

Buried Under Sky – Darkest Corner

Buried Under Sky with the title track Drakest Corner from their upcoming album due out 19 August,

Buried Under Sky is a melodic metal/rock project that formed in the middle of the 2020 pandemic from members of the 90s Connecticut metallic hardcore scene.  With an avowed love for dueling melodies and hard rock rhythms, Buried Under Sky wears its nineties influences on its sleeve with zero ambition to be the fastest, hardest, heaviest, or anything but four middle-aged guys with day jobs making the metal they want to hear.

Darkest Corners features a fantastic group of veteran musicians with impressive pedigrees, including: Ian Kauffman (former Red Tide, Deadeyesunder, Crossthread): Lead Guitar and Synth, Kevin Salvatore (former Deadeyesunder): Rhythm Guitar, Jay McGuire (former Otep, Tyrant Trooper): Bass, Charlie Sad Eyes (Crawl Below, When The Deadbolt Breaks, Animal Schoolbus): Vocals and  Mark Castillo (former Between The Buried & Me, Bury Your Dead): Drums on To Walk Upon Disintegration.

Track Listing:

1. Extinguishing The Stars

2. Darkest Corners

3. To Walk Upon Disintegration

4. Ghosts of May

5. We Eat Our Own

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*