Newsfeed

Kanine: Brings a perfect blend of brutality, power and groove.

Kanine - Karnage

Kanin is the Norwegian words from rabbit, so when a band call themselves Kanine it`s a bit peculiar. Kanine is supported by Lacerated Enemy Records on their new album Karnage, and this album brimming with slamming deathcore that probably would have scared all rabbits!

Kanine brings a perfect blend of brutality, power and groove, and are sure to turn heads with Karnage! Kanine was formed in early 2020 by four friends with the same passion for heavy music and bass drop, creating their brand of brutal slamming deathcore in the vein of Within Destruction, Extermination Dismemberment, Acrania, and the like. Expect nothing but pure heaviness and deathcore from Starsbourg.

In the band’s own words:

«CKarnage is real! This is the first time we have the idea of producing something we want to show to the people. It’s a result of several months of composing all together with the desire to speak about humananity’s condition and society who make almost every worst choice possible. But, we also see the force we have together, right in the Covid and quarantine period, we stayed focused on our project, and we wrote an album we can be proud of«C». FFO: Within Destruction, Extermination Dismemberment, Acrania

Track Listing:

1. Intro

2. Furie

3. Gangrene

4. Abysses

5. Karnage

6. Anubis

7. Snakepit

8. Counter Slam Bass Drop Offensive

9. Frost

Album Credits:

Written and Recorded by Kanine

Mixed and mastered by Demigod Recordings

Logo by Almanc Designs

Album art by Armaada Art

Line-up:

Jason Gerhard – Vocals

Lucas Eckert – Bass

Gabriel Labeauvie – Drum

Alexandre Lorentz – Guitar

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*