Newsfeed

One Mind Ministry: Taken to grave- for years…

One Mind Ministry - Gates Of Time

From the heart of the deepest darkness. Out of the black void, achieved by masterful usage of black magick the One Mind Minisrtry!

Has been conjured. Born again nothing but dead, bedded on the rotten tombs of the dark coal mining fields below the Ruhr Area that brought iconic bands like Sodom and Kreator to this world. Originally founded in 2009 in Bochum as some kind of nu skool Death Metal band the shape began to change in the following years. With the departure of every founding member except Kaos( Wrack)), but thanks to the summoning of Havoc (Erz, Wrack, ex-Thyrgrim,ex-Magoth,  ex-Abstinenz, Zwielicht [Session]) and Sscul, the sound changed and grew into some  monster that could be named as blackened death metal.

With the leaving of Aeleth Kaven back in 2015,  the witchery was over and the One Mind Ministry was taken to grave- for years…

With the unforeseen appearance of Skullsplitter (ex-Excecrate, ex-Sabiendas, ex-Debt Of Nature, ex-Nocturnal Blasphemies), the time has come to crush the world of the living once again – but as painful than ever before!

Since late 2020´s the Line up is finally complete with the joining of Al Sahmut (Permadeth, Orphalis [Session]) at the Bass which is a longtime friend of the band.

One Mind Ministry has played shows with bands like:

Kraanium, Stillbirth, Sagrotanon, Orphalis, Kadavrik, Deus Inversus, Obscure Infinity and many more…

With sounds supporting your occult rites featuring fast and unforgiving guitars supported by mid and high tempo blasts, cut by bright and painful screams as well as dark and deep growls accompanied by a massive bass foundation this has everything to let this fucking world go down!!

Track list:

1.            No Funeral          03:36    

2.            Her Shadows     03:32    

3.            Beholder             04:21    

4.            Revelation          04:52    

5.            Gates Of Time    04:46    

6.            Eidolon 03:54    

7.            Silence  04:10    

8.            Loss of Grace     03:09    

                32:20

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*