Newsfeed

Vulnificus: Surfacing the roots of brutal death metal from the US.

Vulnificus - Incocation

Vulnificus is a dynamic duo surfacing the roots of brutal death metal, and the hailing from the US. Formed in the fall of 2021 by W. Sherels and E.Browne, Vulficinus attempts to push death metal back to its extreme limits with their debut, Innomination and their release Incocatio,

 Track list:

01. The Viral Virus

02. Coerced Into Compliance

03. Instruments of Indiscrimination

04. Instigated Indignation

05. The Incredulous Invocation Oaction.

The release was recorded in Demolition Studios, and mixed/mastered at BWNTWN STN by E. Browne.

Vulnificus was formed in 2021 by W. Sherels – All Instruments (Urotherapy, Epidermolysis) and E.Browne – Vocals (Abolishing the Ignominious). The band released their debut demo Innomination in November 26, 2021.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*