Newsfeed

Artnat: Give continuity to Tantra`s style of prog music!

Artnat – The Mirror Effect

Portuguese female fronted prog metal discovery Artnat have signed a deal with Wormholedeath for the reissue of their album The Mirror Effect, due for digital re-release on July 22nd, 2022. Artnat is the new amazing project from Tantra’s founder & mastermind Manuel Cardoso.

Manuel Cardoso formed the band to give continuity to Tantra`s style of prog music, but with a personal 21st-century touch. In this new formation, only Manuel Cardoso (guitars) and Gui Da Luz (synthesist) remain from Tantra`s Terra CD lineup.

Line-up:

Manuel Cardoso (MC Frodo) – Guitar and Vocals

Paulo Bretão – Bass Guitars

Sara Freitas – Vocals

João Samora – Drums

Guilherme da Luz – Synthezist

Guest musician – André Hencleeday – Keyboards

(Production, Mixing & Mastering by MC Frodo)

Tracklist

1. Riding The Edge Of Darkness

2. Eternal dance of love

3. Return to OM

4. From Chaos to Beauty

5. A view from above

6. Cosmic Machinery

7. The Mirror Effect

8. Celebration

9. The dramatic beauty of Life

10. The complex Art of Creation

11. Finale

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7438 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*