Newsfeed

Juicio Del Ojo Tirano: Technical death metal with jazz infuences!

Juicio Del Ojo Tirano - El Poder De La Creación

Mexican technical death metal band Juicio Del Ojo Tirano released their new single El Poder De La Creación. The new single was recorded in Catch 33 Records, and mixed/mastered by Edson Gallardo. The band actually have some jazz influences!

Juicio Del Ojo Tirano was formed in 2012 at Tula de Allende, Hidalgo by Edson Gallardo (guitars). The new single is a part of the band’s upcoming debut EP Origen that will be released in December 2022. The band members are Edson Gallardo (Guitars), Fernando Sánchez (Guitars), Víctor Muñoz (Drums) and Mariano Malacara (Bass).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*