Newsfeed

SupaSonic Fuzz: Desert winds, rusty camaros and growling pumas.

SupaSonic - Fuzz Echoestorm

Echoestorm is the first single prelude from Cobracadabra, the new album by SupaSonic Fuzz, that was released on July 14th for Orzorock Music. Sounds like: Desert winds, rusty camaros and growling pumas.

SupaSonic Fuzz

Track list:

1. Cobracadabra

2. Give Me Your Blood

3. Pork Chop Express

4. Echoestorm

5. Rust In Mud

6. Magura Goose

7. Skull River

8. Black Ivy Ghost

Cobracadabra is recorded live at Onda Studios, Imperia, in January 2022, Cobracadabra keeps the “live” feeling alive and loud, because live is where the band always gives its 110%. But it does even more: it brings the energy, the magic, the power and the sound of the previous album, ‘Without…’, to another level.

Cobracadabra represents the perfect mix between hard rock, stoner and psychedelic mood. In two words, pure SupaSonic Fuzz sound. The artwork of the album has been made by Boggio Nattero (Carcharodon, Cambrian), who also recorded wonderful slide guitar parts in two songs of this album.

SupaSonic Fuzz see the light in the early 2010’s and, after some line-up and name changes (at first Without…, then Supersonic Fuzz), they come to the recording of their first album, Without…'(Orzorock Music, 2017), produced by Marco Barusso (Cayne, The Price, 883, Thirty Seconds To Mars, Pooh). In January 2022 the band enters the studio to record the new album Cobracadabra.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*