Newsfeed

Theosis: Unique sound of melodic death metal you won’t hear anywhere.

Theosis - Overture Of The Damned

Theosis is a band out of San Diego playing a unique sound of melodic death metal you won’t hear anywhere. American melodic death metal band Theosis released their new album Overture Of The Damned. The album was recorded, mixed and mastered by Sean Tolley at Clarity Recordings in San Diego, CA.

Tracklist:

1 Overture of the Damned

2 Deadlights

3 Carrion Eyes

4 The Insatiably Wretched

5 Tyrants of Salvation

6 Strings of Torment

7 Sever the Bloodline

8 Architects of Sapience: Pt 1

9 Interludio De Fuego

10 Architects of Sapience: Pt 2

Theosis was formed in 2012 at San Diego, California by guitarist Dana Roselli. The current line up consists of John Haskin (Vocals), Dana Roselli (Guitar), Lee Burgos (Guitar), Zac Herriot (Bass/Vocals) and Nick Mafi (Drums). The band brings a unique sound to the melodic death metal genre, with influences such as Black Dahlia Murder, Children of Bodom, and Darkest Hour.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*