Newsfeed

Lamori: Darker, gloomy, heavier, grittier…

Lamori - Vally Of Great Dismay

Lamori return with new single & video Valley Of Great Dismay,

Valley Of Great Dismay is Lamori`s 2nd single taken from the band’s upcoming album Neon Blood Fire, due for release via Wormholedeath worldwide.

Darker, heavier, grittier… Valley Of Great Dismay showcases a whole new side of LAMORI’s unique take on gloomy and dark gothic metal.

The song is a great representation of what to expect from the new heavier side of the upcoming album Neon Blood Fire.

Guitaarist Marcus Pellus says, «I absolutely love this one. It’s different, but in a good and head banging way. I think it’s one of the best songs from the album».

The song, which is the second single of the new album, also features an awesome lyric video to support the release. Prepare yourself for a new era of Lamori.

Lineup:

Matias Juselius, vocals

Marcus Pellas, guitar

Mikael Westerlund, bass

Jens Wickholm, keys

Emanuel Sanchez, drums

Lamori has been developing their own take on the goth rock genre for over 10 years now. Combining gothic rock and metal with electronics and dark wave to produce their own neon-lit flavor. Founded in 2009 on the Aland Islands of Finland, the constellation has stayed unchanged – however, their sound is ever-evolving.
Neon Blood Fire, the band’s fourth album to be released by Wormholedeath, will refine the soundscapes heard on the 2020 released Neon Noir, but also introduce completely new elements to the mix. This album will have some of the heaviest Lamori songs ever heard!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*