Newsfeed

Mara: Mardröm and Ragnarök!

Mara – Loka Mær

Mara is a band with intention to play Ragnarök black metal to destroy the world. Loka Maer is their fourth and new album by Immortal Frost Productions released on Digital, CD and LP. The band is from Sweden and explores black metal, metal, pagan black metal, thursian black metal, and this is fascinating amalgam of genres.

Tracklist:

1. Myrkriða

2. Mara

3. Loka Mær

4. Wolf

5. Thursaseiðr

6. Hel

After 11 years in the underground black metal scene, 3 full-length albums and several live shows it is time to take the next step bringing entitled Loka Maera.

ᚱ ᚨ ᚷ ᚾ ᚨ ᚱ ᛟ ᚲ

The spirit/word: Mara, have many faces in different cultures of human history. She goes veiled as the force of nightmares, the face of death, the energy of anti-cosmos, the keeper of the :ᚦ: flame.

Many seem to use her name with false intentions and significance. The sheep of the masses have forgotten the primitive meaning behind Mara. We are here to change that and to praise her as the Myrkriða she is.

On the fourth upcoming album: Loka Mær (Daughter Of Loki), we are going deeper into the essence of the female darkness that has formed our Scandinavian language and sorcery. Bringing back the old Thursaseiðr.

The years 2020-2021 have been in the act of the goddess of plague/pandemic. Finally, humanity has started to fear once again death. That is what we want to keep and that is why we are binding vocally a Hel-rune, giving blot for the goddess of hunger and disease.

They have put 6 galder total of 26-minutes of pure Swedish black metal. The thursian flame is burning strong in this album and it is the darkest creation so far. Loka Mær: is recorded live at the studio: Studio Möllan in Malmö Sweden January 2021.

Mix and mast by Seidr (aka: Serpent omega/ Seid) at Dark Prod Studio=Dark Prod.

Loka Mær was released on March 11th, 2022 on CD in a limited amount of 1000 copies on Jewel Case and on 12″ Vinyl + 12paged Booklet & A2 Poster in a limited amount of 333 copies, “coming in 3 different colors: “122 x Black Vinyl + Silkscreen, 111x Opaque Grey Vinyl + Silkscreen, 100x Opaque Grey / Red Splatter Vinyl + Silkscreen and on Digital format at: Immortal Frost Productions, Artwork & Design by: Vindsval.

For fans of Kampfar, Nawaharjan , Enslaved, Domgård, Grafvitnir, Naggaroth , Dissection, Drudkh, Arckanum, Behexen, Bathory

​We are representing the essence of: MARA, through galder. We are channeling the energy by fire, blood and Seiðr. MARA brings the :ᚦ:

The black Seiðr of Mara started 2010 when the self-released demo (Dark Powers) came out. In 2012 the demo (The reawakening) was self-released followed by the debut full length album Seiðr which was released on CD through Aurora Australis in 2015.

Three years later, in 2018 Vindsval joined forces with the Danish black metal warriors: Vrede & Ynleborgaz. The band released its second full length album Thursian Flame on CD through Throats Productions. In 2019 Mara signed with Immortal Frost Productions for the release of their third full length album Rök on CD.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*