Newsfeed

Sowulo: Stading At The Crossroad.

Sowulo - Wurdiz

Sowulo share video for new single Æt Wega Ġelætan. This track will be featured on Sowulo’s upcoming album named Wurdiz. The complete album will be released on 09-09-2022. Standing at the crossroads, wanting to go in one direction but being pulled in another direction. Whenever fate is pulling you into an unexpected direction, a path that you didn’t plan to take, it can be quite a shock. Feelings of resistance, doubt and fear can surface, but there is only one way to deal with this and that is to be courageous and wander forward into the unknown.

With immersive music Sowulo invoke archetypical wisdom and express the cyclical nature of existence. «We are all weavers of our own life paths. We all use the spindle to create our threads. To make our threads, we can pick the wool of our own choosing, or the one that destiny wants to hand us. Which one will you use for the tapestry of your life?’».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*