Newsfeed

Pressure: How can you tell a story about life if you haven’t dared to live?!

Pressure – In A Dark Heart We Trust

Pressure hailing from Stockholm, Sweden.

A quote that can summarize their lyrics is: «How can you tell a story about life if you haven’t dared to live life to its fullest! Pressure is all about every story, every moment, every Pressure!».

The second story metal album In A Dark Heart We Trust from Pressure is about the ordinary relationships that we all have to live with, endure and cherish throughout all of our existence. Every relationship can be hard to handle but it also can be almost perfect happiness! With the energy of heavy music, we tell a dark story about many of the dangers and thrills of today’s relations

Tracklist:

1. Pressure

2. Is this who you are

3. Behind Closed Doors

4. Get a Real Job

5. Angel of Lightning

6. Hunter or Prey

7. Barb Wire Love

8. Just Undress

9. Madecine – One shot Of Love

10. Am I Too Old

11. Did you really know my name

12. No more Promises to break

13. Air of freedom

14. In A Dark Heart We Trust (The Story)

Line-up:

Simon Forsell – Lead Guitars, Backing Vocals and Drums.

Emil Salling – Guitars.

Olof Jönsson – Male Vocals.

Olli Violet – Female Vocals.

Ignacio Arrúa – Bass.

For fans of Bon Jovi, Guns ´n Roses, Motley Crüe and Saxxon, The album was recorded at the PressureDome studio in Stockholm.

Mixed, mastered and Produced by Izzy Ander.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*