Newsfeed

Fraser Edwards: Smashes back onto the scene!

Fraser Edwards – The Harvest

Fraser Fraser Edwards smashes back onto the scene with his brand new song The Harvest: The Harvest,

Credits according to Edwards:

Ricki Ascension – Greatest Vocals Ever

Andrew Scott – Greatest Drums Ever

John Need – Greatest Music Video Filming Ever

Tony Lindgren – Greatest Mastering Ever

Fraser Edwards is known for his catchy melodies, lightning-fast guitar work and unique brand of humor and lyrical subjects, evidenced in his 2020 viral hit Stop Saying We Sound Like DragonForce − which led to Fraser collaborating with DragonForce live on Herman Li’s Twitch.

A prolific music producer, recording engineer and guitarist, Fraser has released 2 solo albums to date as well as being the guitarist of British power metal band Ascension, the creator of children’s Rock/Metal band Sharky Sharky and also worked with some of the biggest names in power metal, including DragonForce, Metalite, Axenstar and Dragonland.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*