Newsfeed

Aura: Introduces us to their most intimate univers.

Aura - Underwater

Aura is a band from Italy and they offers prog metal and melodic post-rock, and here are the track Lost Over Time taken from the album Underwater which is their fourth relase.

The Progsters from Campania thus introduces us to their most intimate universe made of intense melodies and dreamy atmospheres.

The album was released on September 30, 2022, on My Kingdom Music and will only fascinate those and who love bands ranging from Porcupine Tree, Opeth to God Is An Astronaut and Leprous. The track Behind My Eyes taken from the band`s third

Tracklist of Underwater:

1. Lost Over Time

2. Keep It Safe

3. On Time

4. Time To Live

5. My Last Words To You

6. Promises – 7. Eternal Bliss

8 . Lights Behind The Clouds

9. Underwater

10. Astronomy Domine (Pink Floyd cover)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*