Newsfeed

Slanderus: The inland empire’s premier progressive metal band!

Slanderus – Absorbing Infinity

«We are very proud to announce our new album Absorbing Infinity is officially done and will be released on April 29th, 2022. As soon as Bryan joined the band, we started talking about working on a new album. Jason had been writing and demoing the songs for this album for years». – Slanderus

Rehearsals for the new album started in August 2021 and concluded in February 2022. Recording sessions took place at Love Juice Studios in Riverside, CA from February through April 2022. FFO: Queensryche, Dream Theater, Opeth. Slanderus describe themselves in this way, «The inland empire’s premier progressive metal band!».

Track Listing:

1. Tectonic Plates – 5:47

2. Absorbing Infinity – 6:09

3. Cobra Kai – 4:50

4. Find Your Lifeline – 6:26

5. Omen – 7:12

6. Espíritu – 5:52

7. A Small Sacrifice – 3:17

8. Absolution – 7:50

Lineup:

Jason J. Kennedy – Guitar

Allen Alamillo – Vocals

JJ Gawrich – Drums

Bryan Porter – Bass guitar / Keyboards

«With our last album Wall Of The Mind’ 5th birthday coming up, we were very eager to get back in the studio and record a new album. We’ve had a lot of setbacks over the last few years, but we didn’t let that stop us. We kept pushing forward and always believed in what we were doing. We are very excited for everyone to hear this album and can’t wait to play these new songs live!» – Slanderus

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*