Newsfeed

Urania Fantasia: Is described as an angelic, androgynous being.

Urania Fantasia – The Arcane Muse

Utania Fanatsia is described as an angelic, androgynous being, also known as The Arcane Muse – in which the debut single receives its title. The epic opus acts as the perfect introduction to the characters story and music, setting the stage for an ethereal diva unlike anything ever seen before. The track Arcane Muse,

The character is embodied by British counter-tenor vocalist Pete Rawcliffe, with music composed & produced by William J. Rogers, founder of the UK based Love Anarchy Co. which creates the LovAnaverse Music Universe.

The fantastical trio of acts set the trend for many more conceptual artists from the LovAnaverse Music Universe to follow – including the outlandish death metal space opera of Black Tongue .

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*