Newsfeed

Honey Motel: Talks about the machine of life.

Honey Motel - Cartoons

A honey motel is a new phenomen for me, but probably a place for loving couples? In addition Honey Motel is a band! Honey Motel with the track Cartoons supported by Bread & Butter Records. Honey Motel bring a whirlwind of free-spirited flair to the industry with their infectious melodies.

Mai  Artist: Honey Motel

Producer: Loic Galliard

Ensemble: Jack Hughes

Ensemble: Paul Robinson

Author: Sam Meredith

«Cartoons talks about the machine of life. That psychological cog that we all become apart of at some point in our lives. A cog that chews us up and spits us out. A cog that’s always turning and turning, day by day, week by week, month by month. Cartoons resembles the effort to avoid that machine. To keep ahold of the youth, the fearlessness, the curiosity, the innocence that some lose as they grow older, but all seem to harness in their younger years. To keep yourself alive is to embody that youthful spirit until your time is up, until the curtain draws and the book is closed. To keep yourself alive is to not die before death has come, to not fade into the everlasting white noise of existence. To “keep yourself alive” is to dance your way out of this place…whilst smiling of course».

 «Cartoons to me is about freeing yourself from the bullshit of life. To stop worrying about things that don’t matter and to just do what makes you happy» – Sam Meredith

As the uncut gems of the Liverpool music scene, Honey Motel bring a whirlwind of free-spirited flair to the industry with their infectious melodies and euphoric choruses, accompanied by lyrics filled with power, angst and uncertainty. All delivered with authentic Mersey charm.

Made up of Matthew Walker, Sam Meredith, Jack Hughes and Paul Pablo Robinson, Honey Motel – est. September 2020 – have since exploded into their sphere with their dynamic indie sound and eccentric energy. Reminiscent of indelible late night antics, their hallmark sound takes a clever blend of influence from classic indie rock, 80s synth pop & soul, producing a DNA that’s unmistakably Honey Motel.

 The band have hit the ground running getting local and national airplay, showing the world that Honey Motel are a band with the intent to dominate from the get go. Music lovers across the world get to experience that “where were you” moment as they hear their first taste of this unbelievably exciting band from Merseyside, the band being named as one of the select few bands on XS Manchester radio’s Ones to Watch. 

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*