Newsfeed

Louison: Cyberprog. Retrofuture. Dadavantgarde.

Louison - Magnetic Feel

Louison with new album Magnetic Feel. Says, «Cyberprog. Retrofuture. Dadavantgarde.

Light & fun avantgarde.Forgotten influences (Canterbury scene, early XXth classical, cheesy fusion).

Electronic music with actual musical content. Classical music studies: grandeur of European culture. 10 years in the US: land of superior show business and decadence. Always pushing boundaries. The appetite grows by what it feeds on». The track Stargazing,

Credits,

Louison – all instruments

Xtra synth prod by Casimir Liberski; Tenori-on intro by Shoko Igarashi

Aaron Nevezie – mix; Alex Deturk – master

Louis de Mieulle is reborn as Louison to present his first 100% electronic album. Synthesizing his European classical upbringing with shameless American exuberance.

French born multi-instrumentalist and composer Louis De Mieulle reborn as Lousion releases second teaser from his forthcoming studio album Magnetic Feel.

Faceook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*