Newsfeed

Sebastain Caldas: With collaborative spirit and contains influences from many sources.

Sebastain Caldas – ME -We

Sebastian Caldas have a new album ME-We was released August via Wormholedeath worldwide.

This album is a rock/metal statement of this collaborative spirit and contains influences from classical to candombe, from metal to Latin rock, and power ballads. I am very grateful to have counted on great artists without whom this album would have not seen the light: Many thanks to Popo Romano (bass), Rickard Jonsson(drums), Leire Pérez Guegue (violin), Diego Piñera (drums), Ismael Bértola (candombe drums) , Diego Janssen (candombe/drum edition), Martín Juaristi (art work), Manuela López Quiroga and Exequiel Caldas (Logo and invaluable feedback). The album was mixed by Víctor Valencia and recorded at Tambourine Studios by Joar Sylvan.

I am looking forward to working with Carlo and the Wormholedeath team to reach new horizons.

Tracklist:

1) The Flight Of The Golden Plover

2) Pesadilla Al Amanecer

3) Naia

4) Purple December

5) Need, Want n’ Buy

6) The Melancholic Wizard

7) Follow The Game

8) 2020

9) Part of Life

10) Cuervo Rojo

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*