Newsfeed

Migliori Amici & Co: Migliori amici is Italian for best of friends».

Migliori Amici & Co – Best Of Friends

New prog band is often exciting and Migliori Amici & Co both a new and exciting two piece band. Former melodic rockers Migliori Amici & Co released their (Best Of Friends) EP in August. The track with short name Sun,

Migliori Amici & Co is a prog rock collaboration produced by Michael Sciotto & Ray DeTone : featured friends include Mark Clarke (Colosseum, Billy Squier) Nicky Moroch (Elton John, David Bowie), Adam Holzman (Miles Davis, Steve Wilson),  Alex Salzman (Ace Frehley), David J Keyes RIP (Renaissance, Willie DeVille), Dave Trupia (Marty Balin) & Ralph Merigliano (Ross The Boss).

Sun is included on the Migliori Amici & Co record entitled, {best of friends),

composed by Ralph Merigliano

2022 licensed by The Vanity Music Group

Guitars – Ray DeTone

Drums – Michael Sciotto

Bass – Dave Trupia

Keyboards – Ralph Merigliano

Produced by Michael Sciotto & Ray DeTone

Mixed by Ray DeTone

Mastered by Andy VanDette (Porcupine Tree, Rush)

Migliori Amici & Co are former Drive, She Said guitarist Ray DeTone (who has also been in Paul Di’Anno’s Killers) and former From The Fire drummer Michael Sciotto (who has also worked with Jefferson Starship). The pair conceived the idea of a progressive rock project during the 2020 lockdown.

«Migliori amici is Italian for best of friends», says DeTone. «CSo, it was an obvious choice for the title of the record».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*