Newsfeed

Resisting Vegas: Inspired by John Carpenter’s The Thing!

Resisting Vegas – Assimilation

I definitely can resist Las Vegas and gambling, but to resist the band Resisting Vegas isn`t easy. Assimilation is the official music video inspired by The Thing.

 «I don’t know what the hell’s in there, but it’s weird and pissed off». Enjoy Resisting Vegas’s 5th Music Video for Assimilation – Inspired by John Carpenter’s The Thing (1982)

Directed by Travis Gallagher of Instant Crush Productions. Produced By Resisting Vegas. Scripting, creatures, and special effects by Resisting Vegas. Creature design and consulting by Mike Weinbrecht and camera, editing, visual effects, and sound design by Travis Gallagher. The tracks Riptide and Bloodline,

Starring

Magnus Valravn

Cody Griffin

Gonxo

Saint Aria

Tyler Jones

Guy Griffin

Rocko the Dog

Special Thanks to:

Eric Griffin

Mike Valdez

Rita Valdez

Dustin Busby

Lorelei Muse

Release Date: July 29th, 2022. FFO: Avenged Sevenfold, System Of A Down, Escape The Fate.

Resisting Vegas is a dynamic, theatrical hard rock band formed in 2015 in Austin, Texas. Their current album, Malevolent is a horror themed album that has spawned five different music videos which take inspiration from various horror films. The latest one to be released is Assimilation, which is heavily inspired by The Thing(1982).

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*