Newsfeed

Wrath Of The Nebula: Iinvite you to a Universe where ancient and mythical advanced.

Wrath Of The Nebula – The Ruthless Leviathan

Wrath Of The Nebula is a progressive death metal band formed in 2018 by Hokuto No Dov and Vital Geff, having previously collaborated on several musical and artistic projects.

In 2019, joined by Kevin Paradis, phenomenal drummer, the music developed by the duo takes shape and the recording sessions of the pre-productions begin and reveal from that time on, the artistic direction chosen to set the themes of the songs.

The recurring themes of the group’s compositions are linked to the presentation of legitimate questions about humanity on its deep origins and the plausible links between humanity and higher extraterrestrial entities, which could have been present on our planet, long before the development of our first civilizations.

In this sense, the arrival in the group of Déhà, to keyboards and orchestrations, will add an epic and classic color, to the brutal and progressive compositions of the group.

Thus the death metal power of the group regularly rubs shoulders with the search for melodies, which are dear to them, in order to favor the listener’s immersion within a completely stellar concept album.

In any case, this is the ambition presented by Wrath Of The Nebula which in 2021, enters the Vamacra Studio to produce its 12-track album, under the leadership of the excellent HK Krauss,

K Krauss, , which will breathe power and clarity into the compositions of this first album soberly named: The Ruthless Leviathan.

The artwork produced by Mythriad Art like the 3-dimensional videos designed by Mederick Havard, notably feature the mythical Annunaki and Ancient Gods, who according to certain historical accounts, would be the genitors by genetic manipulation of the creation of the human being sapiens.

“Whoever forgets the past cannot understand the future” is the maxim chosen by Wrath Of The Nebulato invite you to a Universe where Ancient and Mythical Advanced Civilizations could explain our deep origins as well as our destiny.

Tracklist:

1. Intro 00:58

2. D.N.A Of The Gods 04:12

3. Origin of creation 00:58

4. When Galaxies collide 00:58

5. Serpo Planet 1964 05:06

6. Wrath Of The Nebula 00:58

7. Space time Vortex 00:58

8. Fractal Dimensions 00:58

9. Big Bang In Reverse 00:58

10. Sideral portals 00:58

11. Ancient Gods Annunaki 00:58

12. Mother Ereshkigal 00:58

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*