Newsfeed

The End A.D.: American female fronted punk/hardcore band.

The End A.D. – It`s All In Your Head

American female fronted punk/hardcore band The End A.D. signed a worldwide deal with Wormholedeath for the re-issue of their critically acclaimed EP It’s All In Your Head with 4 bonus tracks. It’s All In Your Head Deluxe Version will be released on October 28th, 2022 worldwide.

The End A.D. has had the privilege of sharing the stage with such great acts as Eyehategod, Green Jelly, Murphy’s Law, Cro- Mags (Harley Flanagan), The Accused A.D., Vicious Rumors, Raven, Sulaco, Cliterati, End Of Hope, Snipers Of Babel, TFD, Leeway and The Mentors. The band is booking more great shows for 2022-23. The End A.D. is looking forward to making new friends and fans from around the world.

Discography:

– Self-Titled EP (2016)

– Scorched Earth/Massacre Records (2017)

– The Smell of Despair EP/Kill Time Records (2018)

– Sermon of Violence/Hellforced Records (2018)

– Badlands/Fastball Music (2019)

– Badlands/Inferno Records, Cassette (2019)

– It’s All in Your Head EP/Fastball Music (2021)

– It’s All in Your Head Deluxe Version – Wormholedeath (2022)

Line up:

Ami Friend – Vocals

Paul Juestrich – Guitar

Jim Weiss – Bass

Lorin Savadove – Drums

Tracklist:

01 Stink

02 Death Cult

03 Bloodsucker (Deep Purple cover)

04 Head

05 Unnamed Unloved

06 Addiction

07 Why Won’t You Die

08 I Feel Like Death

09 Tundra

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*