Newsfeed

Ceaseless Torment: Has been thrashing the world with their aggression since 2008.

Ceaseless Torment – Victory Or Death

Some people are very, very unlucky and live with ceaseless Torment, but people who listen to the band Ceaseless Torment is lucky because this is a very good band!

Finnish thrash metal band Ceaseless Torment signed a licensing deal with Wormholedeath for their new album Victory Or Death, which is due for release on September 30th, 2022.

Formed in Helsinki, Finland, Ceaseless Torment has been thrashing the world with their aggression since 2008. The band takes its influence from the eighties and early nineties thrash metal bands, and from the very beginning, it was clear, that brutal and aggressive thrash metal was the way to go. As a fierce squad full of hate, the band has played live in over 15 countries and toured with bands such as Nervosa and Evil Invaders. The band have released two full-length albums, The End They Bring (2014) and Forces Of Evil (2017). The third album Victory Or Death was recorded in 2021 and will be released in 2022.

Line up:

Sebastian Fredriksson -Guitar & Vocals

Mikko Karppelin -Bass

Tommi Makkonen -Drums

Tracklist

1 Final Sacrifice

2 Beyond the Boundaries of Sanity

3 All Be Dead

4 Killing Commands

5 Funeral Pyre

6 Only Victory or Death

7 Sons Of Sodom

8 Obsession Possession

9 Slaves of Hell

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*