Newsfeed

Voyager: One word describe the band, colorful!

Voyager - Submarine

Australian electro proggers Voyager released their 2021 A Voyage Through Time live show on Blu-ray and LP in August. Voyager guitarists Simone Dow and Scott Kay take fans on a guitar play through of the band’s latest single Submarine.

Lyrics –

So it’s the last time

It’s the best time

It’s the only time that you will sympathise

Hold me tightly

Never leave me

It’s the only time that precious beats the prize

Submarine

Submarino

Say the word and I come up for more

Submarine

Submarino

Say the word and I come up for more

Why don’t you wait, don’t you wait, don’t you wait till I’m over the border?

Why don’t you wait, don’t you wait, don’t you wait till I’m under the sea?

Why don’t you wait, don’t you wait, don’t you wait till I’m better in order?

It’s just a matter of time

It’s just a matter of mind

Till we’re in safe port…

Submarine

Submarino

Say the word and I come up for more

Submarine

You had me at normality

Into the dream Submarine

You had me at insanity

Into the dream alone

I I’m coming up for air

I’m coming up for air

I’m coming up for, coming up for

I’m coming up for air

The Australian quintet recently released the single to announce their upcoming live set, A Voyage Through Time, which was being released on Blu-ray and vinyl through Season Of Mist on August 26.

«Check out our new guitar playthrough that’s packed with riffs and solos, which we’ll also be debuting on our forthcoming tours in Australia and UK/EU!», enthuses Kay. «Submarine is hella fun to play so playalong with Simone and I».

A Voyage Through Time was originally recorded on August 10, 2021 at Magnet House in the bands hometown of Perth and aired on September 5, 2021 in celebration of the anniversary of the Voyager 1 Spacecraft that was launched by NASA.

Yoyager will also tour the UK and Europe this September and October, supporting Danish/Swedish quartet Vola on their tour in support of their most recent album Witness.

If there is one word to describe Voyager’s most current form, it is colorful. After years of evolution and amassing worldwide influences that mould the Perth quintet’s unique sound, Voyager have truly come into their own in recent years, crafting a path of success both on and off stage. The genre-transfiguring act blend new-romantic and 80’s infused vocals, keytar solos, technical yet melodic fretwork, groovy bass and bombastic drumming efforts. All of which make Voyager the pop/prog/power/rock/metal force that they are renowned as today.

Lineup:

Danny Estrin – Lead Vocals/Keys/Programming

Simone Dow – Guitars

Alex Canion – Bass/Backing Vocals

Scott Kay – Guitars

Ashley Doodkorte – Drums

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*