Newsfeed

Dali Van Gogh: Known for their showmanship, originality, and musicianship.

Dali Van Gogh – Out For Blood

Vincent Van Gogh is a famous painter and known to have cut off his ear and a known version is that he gave it to a prostitute! This is probably not true. The painting Desk With Onions from 1889, which was painted a month after the artist had cut off his ear. On the painting’s desk is a letter written to Van Gogh’s brother, on whom Vincent was financially and mentally dependent. His brother had got engaged so upset by the news that he mutilated himself that same evening,

Much less dramatic is the great band Dali Van Gogh. Only very, very good music from this Van Gogh. The track Out For Blood clearly showcase this!

Out For Blood is a track taken from New Blood, Old Wounds EP out via Wormholedeath / Aural Music Group. Canadian sensation Dali Van Gogh are a guitar-driven hard rock band from Halifax, Nova Scotia, with a sound described as infectious, gritty, and surprising. They are known for their showmanship, originality, and musicianship, and have performed across Canada.

Line up

Rachelle Moreau – Lead Vocal /  Keytar

Isaac Kent – Guitar

Lance Hicks – Bass

Johnny Moore – Drums

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*