Newsfeed

Dave Kerzner: With a plethora of extreme skilled musicians.

Dave Kerzner - The Traveler

Dave Kerzner, of the band Sound Of Contact, has a variety of Progressive Rock projects including his work as a solo artist. Dave’s Sonic Elements project uses sounds from his company Sonic Reality and features iconic guests like Steve Hackett (Genesis), Keith Emerson (ELP), Billy Sherwood (Yes), Francis Dunnery (It Bites), with SR drums from Neil Peart, Nick Mason..

Ahead of the release of Dave Kerzner’s third studio solo album, The Traveler, comes the first video single A Time In Your Mind…

The Traveler is Dave Kerzner’s third studio solo album. The main character of his debut solo album “New World” returns! The Traveler takes you further along in the journey tying in the stories of not only Kerzner’s first three solo albums but there’s even a connection to In Continuum’s Acceleration Theory storyline and beyond!

Dave Kerzner – Lead Vocals, Keyboards

Fernando Perdomo – Guitar, Bass

Nick D’Virgilio – Drums

Alex Yatte Chod – Backing Vocals

Durga McBroom – Backing Vocals

Mixed, Mastered and Produced by Dave Kerzner

Lyrics and Music by Dave Kerzner

Video by Dave Kerzner

Featured in the music video are: Fernando Perdomo, Joe Deninzon, Billy Sherwood, Durga McBroom and Dave Kerzner. Videos captured at RoSfest 2022 by MKDevo and Hal Feldman.

Tracklist:

1. Another Lifetime 04:55

2. Ghostwritten Fables 06:09

3. A Time In Your Mind 05:16

4. For Granted 06:03

5. Here and Now Part One 02:00

6. Better Life 05:08

7. Cannot Get It Back 02:01

8. Feels Like Home 05:34

9. Here and Now Part Two 04:53

For the first time Kerzner has combined collaboration his band mates from four different bands/projects: In Continuum, Sound of Contact, Mantra Vega and Arc of Life! Featuring an all All Star cast of Prog musicians including Fernando Perdomo, Durga McBroom, Nick D’Virgilio, Marco Minnemann, Randy McStine, Matt Dorsey, Francis Dunnery, Billy Sherwood, Jon Davison, Alex Cromarty, Stuart Fletcher, Ruti Celli, Joe Deninzon and more!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*