Newsfeed

Cosmic Death Cult: With inspiration from vintage sci-fi, horror and psychedelic films and novels.

Cosmic Death Cult – Your Gods. You Masters

There have been to many death cults during the human history but a cosmic death cult sound a bit peculiar. On the other hand the band Cosmic Death Cult plays a very intriguing and nice music incorporating many different style in a fascinating way. The track Extradimensional Invasion Force

Canadian industrial metal band Cosmic Death Cult released their debut EP Your Gods, Your Masters. The EP was recorded, mixed and mastered by Brendan O’Carrollin Ethereal Plane Studio. The track Your gods, Your Masters,

Cosmic Death Cult was formed in Ontario, Canada by BOC (Vocals / Guitars / Bass / Synth), a veteran of the Ontario underground extreme metal scene. The band’s music incorporates elements of classic metal, thrash and black metal with stoner/psychedelic influences. Thematically, the band draws inspiration from vintage sci-fi, horror and psychedelic films and novels.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*