Newsfeed

Adarsh Arjun: Beautifully blending the western color with the Indian music!

Adarsh Arjun - Hide N Seek

Now sees the release of the first single by independent solo artist from Kerala, India, Adarsh Arjun. Hide N Seek is the first track taken from the upcoming album, Aches And Echoes, and features Haken’s Richard Henshal.

Music is mixed by Adarsh Arjun

Guest Solo : Richard Henshall

Drums : Antony Varghese

Bass : Antony Raphael Nellissery

Mastered by Akhil Mindfield Studios

Directed by Vysakh Artiktech

Cinematography by Nithin P S

Edited by Adarsh Arjun

Album Art : Asna Jebin and Vysakh Artiktech

The track Hide N Seek feat. Richard Henshall,

Adarsh Arjun is an independent solo artist from Kerala, India, known for his instrumental music project. He is a versatile guitarist who moves in various fields: Progressive rock, Progressive metal and djent. His uniqueness lies in beautifully blending the western color with the Indian music. He has victoriously released four catchy singles so far. There is so many expectations for his next debut album Aches And Echoes, in which he has put his heart and soul into.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*