Newsfeed

Fatal Prophecy: Will continue to deliver quality music for many years to come!

Fatal Prophecy - Asylum Of The Damned

How many fatal prophecies there have been over the centuries is very dependent on what we believe in or don’t believe in?! Regardless of this, I have full faith that the band Fatal Prophecy will continue to deliver quality music for many years to come! American thrash/death metal band Fatal Prophecy released their new single Asylum Of The Damned. The release was recorded, mixed and mastered in Hear No Evil Studios.

Fatal Prophecy was formed in 2004 at San Gabriel Valley, California by Luis Ayala. These days the band consists of Luis Ayala on lead guitar, Ryan Rivera on vocals, Basil Troncoso on Drums and Chris Lathan on Bass.

Lineup:

Luis Ayala -Guitar

Ryan Rivera -Vocals

Basil Troncoso -Drums

Chris Lathan –Bass

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*