Newsfeed

Vous Autres: β and ₣

Vous Autres - Champ Du Sang

Vous Autres wanted a more melancholic and darker atmosphere on their debut full-lenght album Champ Du Sang. The album is a subtle mixture of obscure heaviness and lunar light. A full-round trip from sin to redemption, supported by scathing lyrics drawn from the contemporary world and the multiple delusions of human nature. Vos Erreurs Consternantes translated to English is Your Dismantling Errors. In addition it`s a track on Vous Autres album Champ Du Sang.

Vous Autres is a sludge black metal French duo from Paris and Nantes composed by β (Vocals) and ₣ (Guitar, Bass, Keyboard). One year after the first EP Trent Pieces D`argent comes the first full-length album Champ Du Sang. The album is  supported by scathing lyrics drawn from the contemporary world and the multiple delusions of human nature. The track Pauvre Animal, Simple Pantin,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*