Newsfeed

Marcia Funebre: Black metal from Σαλονίκη

Marcia Funebre – Marcia Funebre

Thessaloniki is also called Selânik in Turkish, Salonika or Salonica (Σαλονίκη, Солун, Solun, Slonikh). Marcia Funebre is a black metal band from Thessaloniki in Greece. Marcia Funebre is translated from Greece language Funeral March. It all started in 2014 when Mihalis Gk. had written some ideas/riffs and with the help of the second guitarist, David Mano, they finished writing some first songs. At that time, the idea of making a full band was born and it got life with the addition of Thodoris with vocals, Thanos Somber Dogranlis on bass and Angelwhore on drums. The track Warthless,

In 2015 the band started rehearsing and the year after they entered the studio to record the self-titled full album which will be released by Heathen Tribes label. This album took long time to finish, but today the debut is finally released!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*