Newsfeed

Vous Autres: β and ₣

Vous Autres - Champ Du Sang

Champ Du Sang is the first album from the sludge/black metal band Vous Autres. The band is a duo from Paris and Nantes composed by β (vocals) and ₣ (guitar, bass and keyboard). Last year they released the first EP Trente Pieces D`argent, and this time evolving towards a more melancholic and darker atmosphere. The track Vos Erreurs Consternantes is the official video and translated it is Your Consuring Errors.

Champ Du Sang is a fascinating mixture of obscure heaviness and lunar light. A full-round trip from sin to redemption, supported by scathing lyrics drawn from the contemporary world and the multiple delusions of human nature. This time less sludgy, less heavy, but crushingly psychedelic, furiously cathartic. The track Pauvre Animal, Simple Pantin,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*