Newsfeed

Insanity Cult: Formed by Έκπτωτος and Sacrilegious

Insanity Cult - All Shall Return To Chaos

Insanity Cult states, «Travelling to return back to nowhere. Against all manifestation of existence. Cosmos shall burn from within». 2019 marked the date of the band’s 3rd full-length release All Shall Return To Chaos vinyl and CD formats. The track I, The Void,

The black metal band Insanity Cult were formed by in Athens, Greece in January of 2011. The line-up was completed in 2013 and a year later in January 2014 was the first EP Insanity Be My Kvlt released. The track And All Shall Return To Chaos,

Nothing and Everything exists within Chaos. Insanity is chaos manifest in your reality.

The track Through Self-Destruction And Stars,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*