Newsfeed

Logos: Логос and Что наша жизнь?

Logos – What`s Our Life

Логос is the Belarusian word for Logos. There are many band named Logos, but certainly only one band from Belrussia is named Logos.

Belorussian melodic heavy metal band Logos released their debut album What’s Our Life? (Что наша жизнь?) recently. The album was recorded in Andrei Bogdanov Studio and mixed/mastered by Dmitriy Mikulich.

Logos was formed in 2016 at Brest, Belarus by Andrei Bantysh (keyboards). After the album was recorded Yury Kharevich (vocal), Vitaly Kozlov (guitar), Vasily Rechkin (bass) and Sergei Ruchkin (drums) joined the band, and the lineup was completed.

The track Одиссея капитана Блада (ЛОГОС – Что наша жизнь?..)

The track Через звёзды (ЛОГОС – Что наша жизнь?..)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*