Newsfeed

Little Tragedies Paradise Behind The Stove,(Маленькие Трагедии Запечный рай): Always with a keyboard solo!

Little Tragedies - Paradise Behind The Stove,(Маленькие Трагедии Запечный рай)

So far the band Little Tragedies have released fourteen studio album, and the latest Paradise Behind The Stove was released early in November. The track Звук ангела,

The band Little Tragedy described their style as a battery of keyboards – drums – bass, hard rhythm section support and soloing keyboards. Little Tragedies has their very own style, influenced by classical music and heavy art-rock. The music of Little Tragedies is very melodic and always features a keyboard solo with an improvisation accent.

Little Tragedy is the brain child of the Russian musician Gennady Ilyin. Little Tragedies (ex. Paradox) was formed in 1988 by the composer Gennady Ilyin and guitarplayer Igor Mihel (Kursk, Russia). By 1995 the group became a trio with Ilyn on keyboards joined by Yuri Skripkin (drums) and Oleg Babynin ( bass). The band remained with this line-up through 2000 when Alexander Malakhovsky (guitar) and Aleksey Bildin (saxophone) joined the trio. Now late 2019 the band consist of ten musicians.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*