Newsfeed

MROH: Cover song of Батюшка…..

MROH - Yekteniya VI (Ектения VI: Упование)

Russian Atmospheric Black Metal band MROH released their new single Yekteniya VI (Ектения VI: Упование) cover for Polish Black Metal band Батюшка.

 MROH was formed in 2019 by Vladislav «Vlamroh» Yashalov (vocals/guitar). Soon after Yuri «Silver» Rykov (guitars) and Florian «Batogar» Issel (bass) joined the band and the lineup was completed. In May 2020 the band released their debut album «The Story».  

MRHO states at Bancdamp,«At first the universe existed unmanifested. But once everything became apparent, it was omnipresent and absolute. Subsequently, for centuries and millennia, everything was subject to the laws of nature. It would seem that nothing could harm this balance. But one event could shock it… ».

«And its name was Human! By its appearance, having plunged the universe into the abyss of passions and immoralities, it fell a victim to its treachery, thereby purifying the universe from filth».

«But who or what decided its fate? Perhaps, MROH…».

Link:
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6031 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*