Newsfeed

АрдрА: The tenth brightest star in the night sky……

АрдрА - Асимметрия

Russian Thrash/Heavy Metal Metal band АрдрА released their debut album Асимметрия. The album was recorded at the band’s home studio and mixed/mastered by Ilya Ilyin. The track Гром в раю

,АрдрА was formed in 2010 at Cheboksary, Russia by Andrei Rey and Ilya Kutuzov. When the band was ready to record their debut album Dmitriy Tretikov (guitar) and Ilya Ilyin (drums) joined the band and the lineup was completed. Before the album release they decided to name themselves АрдрА (eng – Ardra) by the Hindi name of Betelgeuse – the tenth brightest star in the night sky. Actually АрдрА worked on its debut for ten long years, and are probably very happy to finally release the debut album.

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*