Newsfeed

Mister Kto: C nесней из Прохожий Eштальт……

Mister Kto - Прохожий

Эта статья начиналась как немного оригинальная с русским заголовком. That article started out as being a bit original with a Russian headline

Three days ago the Russian project Mister Kto (Mister Who)released their new single Прохожий This is the single from the band upcoming album Eштальт that will be released in November 2020.

The single was recorded at Studio 114″and already available for streaming on all the major platforms.

Mister Kto was formed in 2020 at Tyumen, Russia as a one man project Rock band. The band founder refused to uncover his identity, making this project full of mysteries regarding the musicians. The track Прохожий (Passserby),

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*