Newsfeed

Pagan’s Mind slipper konsertvideo

Selv om jeg venter spent på oppfølgeren til deres fire år gamle «Heavenly Ecstasy», kan det være greit å skaffe seg disse liveinnspillingene som ventekjeks. 

Konserten ble til på fjorårets Prog Power USA, hvor de spilte gjennom hele «Celestial Entrance» i tillegg til noen nyere sanger. I år headliner de sammen med Leprous, Prog Power Europe 2015, som går av stabelen i begynnelsen av oktober i Baarlo, Nederland.

Lenker:
Facebook
Prog Power Europe

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*