Newsfeed

Griselykke i det blå!

Når forsiden på albumet Animals av Pink Floyd skulle «skytes” var London åstedet. En lyserød gris av plast fikk æren av å være hovedobjektet for seansen. Denne kreasjonen ble fylt med helium, og bundet fast ved de nå så velkjente fabrikkpipene på coveret til Animals.

Lovlig hard på heliumflaska
Vedkommende som hadde ansvaret for å fylle helium var lovlig hard på flaska (heliumflaska) den dagen. Grisen fikk en skikkelig dose, og nærmest spant av iver etter å stige til værs. Etter diverse rykk i tauet – eller hva den nå var bundet med – fikk den endelig oppfylt sitt ønske, og var i fritt svev. Full av griselykke svevde den høyere og høyere, for så til slutt å menge seg med stålfuglene.

Lyserød gris møter stålfugl
Slike kalles på fagspråket ofte fly, og kapteinen på et av dem var dum nok til å innrapportere hendelsen.” Jeg så en lyserød flygende gris som fløy av sted, like før landing i dag”! Ikke akkurat en ytring som et seriøst flyselskap ønsker å høre fra en av sine flygere. Han ble for en tid satt ettertrykkelig på bakken! Nåvel, saken ble oppklart og griseobservatøren kunne atter kose seg bak spakene etter en tid på bakken.

Lenker:
Facebook

 

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*