Newsfeed

Immortal jobber med nytt materiale

Svartmetall-veteranene Immortal har begynt å skrive nytt materiale, etter at de endelig er ferdig i rettsapparatet om eierskapet til bandnavnet.

Tidligere vokalist og gitarist Abbath sendte i oktober i fjor søknad til patentstyret om rettighetene til navnet, uten å informere resten av bandet. Dette endte i retten, og trommis Horgh og bassist Apollyon kom seirende ut av denne som ble avsluttet for omtrent tre uker siden.

Abbath, eller Olve Eikemo, som han egentlig heter, har nå dannet nytt band som heter Abbath. I tillegg er han med i bandet I, som har èn skive på samvittigheten, utgitt i 2006.

Lenker:
Facebook
Abbath

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*