Newsfeed

The Faceless med nytt album

Det har vært turbulente tider for The Faceless de siste årene, med mye utskiftninger i bandet. Original-bassist Brandon Griffin er tilbake, og ny gitarist av året er Justin McKinney.

Deres nye album kommer til å hete «In Becomming A Ghost», men utslippsdato er ennå ikke sat. I går slapp de ny sang med The Spiraling Void, og annonserte også nord-amerika turne med et annet band som også har hatt et turbulent år, etter at gitaristen deres døde tidligere i år.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*