Newsfeed

Jubileum hos Spock`s

Progveteranene fra Los Angeles er rimelig stolte av å feire sitt 20 års jubileum så vidt jeg kan skjønne! Det manifesterer seg blant annet gjennom årets meget vellykkede studioalbum «The Oblivion Particle». Som en bonus slipper de nå i høst en dobbel CD med tilhørende DVD, som enkelt nok heter «The First Twenty Years». Låtene på skivene er nøye utvalgt og oppsummerer karrièren til Spock`s Beard på en ypperlig måte.

Bandet kan også friste med en nyskrevet episk låt «Falling For Forever»! En låt som maestro Neal Morse har lagt all sin flid og alt sitt kunstneriske talent ned i! Det er en berettiget gjetning at fansen vil logre av glede over den nye låten.  På «Falling For Forever» deltar også alle musikerne som har vært med i Spock`s Beard gjennom årene. Tenk deg Neal Morse synger verset, mens Ted Leonard tar seg av refrenget, og Nick D’Virgilio spiller og synger i midtseksjonen! Selve DVD skiva er på over 100 minutter og er fra den nå så legendarisk Progfest `97.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6227 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*