Newsfeed

Fallujah i studio

Amerikanske Fallujah som ga ut en av de beste skivene i fjor har gått i studio for å spille inn ny skive.

I etterkant av utgivelsen til deres forrige skive, «Flesh Prevails», ble de plukka opp Nuclear Blast, og får hjelp til produsere, miksing og mastering av Zach Oren(Suffocation, All Shall Perish) og Mark Lewis (Cannibal Corpse, Black Dahlia Murders).

Vokalist Alex Hofman har i en uttalelse sagt bandet vil prøve å lage et album som er sjangersettende, så her det bare å glede seg.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*