Newsfeed

200 flasker Jägermeister for å tilvirke Codex Atlanticus!

Serenity er alt annet enn beskjedne når de inviterer til «en i sannhet episk reise» på bandet sin femte skive «Codex Atlanticus». Skiva er planlagt sluppet 29 januar 2016, og byr på alt av velkjente Serenity artefakter skal vi tro reklamen. I tillegg er plottet utrolig ambisiøst og tar for seg kunst, vitenskap og Leonardo Da Vinci. Konspirasjonsteoriene om Illuminate er rimelig sentrale i verket som er pennet av den talentfulle Georg Neuhauser.

Detaljene om forbruket i tilvirkning av verket er fornøyelige. 200 flasker Jägermeister, utallige usunne McDonalds måltider og 3 måneders slit i skapelsesprosessen. Slitet har ifølge bandet selv resultert i ei skive som er et monumentalt bombastisk verk av filmatisk format som lett kunne passet inn i for eksempel «Game Of Thrones». For å understøtte den nye skiva skal Serenity ut på en omfattende konsertturne sammen med Xandria.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6243 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*