Newsfeed

Magma i boks!

For å feire sitt 45 års jubileum smeller de fransk zeuhlmesterne til med en ganske så omfattende CD boks «Köhnzert Zünd Box Set». Boksen er basert på åtte skiver med konserter mellom 1975 og 2000, samt to skiver av utdrag og følgelig samle live skiver av konserter fra 2005 til 2011.

Som rosinen i pølsa som det så snålt og morsomt heter, er de to siste skivene fra en legendarisk konsert! De Magmafrelste vet hvilken konsert jeg snakker om, og det er selvsagt 2009 konserten fra Alhambrateateret i Paris

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6231 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*