Newsfeed

Rhapsody Of Fire med ny video

Det italienske power prog bandet Rhapsody Of Fire kommer med oppfølgeralbumet til den skuffende «Dark Wings Of Steel» som kom i 2013. 

Vokalisten deres, Fabio Leone, har allerede briljert på Angras «Secret Garden», som kom på begynnelsen av året, så man får håpe at han har tatt med seg inspirasjon fra Brasil til å gjøre dette til en like uforglemmelig opplevelse som det «The Frozen Tears Of Angels» var, tilbake i 2010.

«Into The Legend» kommer ut 15. januar fra AFM Records.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*