Newsfeed

Satyricon feirer 20 år siden gjennombruddet.

Alle runde tall må feires er de fleste enige om, og Satyricon er ikke noe unntak fra denne regelen. Midtpunkt for feiringen blir albumet «Nemesis Divina» som behørig blir remastret og nyutgitt våren 2016 i kraft av at det altså er 20 år siden den skiva ble utgitt.

Ei skive som løftet Satyricon ut av det ukjente og opp som et høyt respekter sortmetall band. Som en bonus for blodfansen vil det bli noen konserter rundt om i Europa hvor «Nemesis Divina» vil bli spilt i sin helhet. Dette er en engangs foreteelse, og følgelig noe som aldri vil gjenta seg!

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*